ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣ - Φωτογραφίες

ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗ - YACHT CLUB

Διεύθυνση - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Διεύθυνση: ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Τ.Κ. - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Τ.Κ.: 16777
Περιοχή - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Περιοχή: Ελληνικό Κατηγορία - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Κατηγορία: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Τηλέφωνο - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Τηλέφωνο: 2105787463 Fax - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Fax: 2105787464, 2105757402
Κινητό - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Κινητό: 6976593936 E-mail - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ E-mail: info@osdiamagias.gr
Υπεύθυνος - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Υπεύθυνος: ΑΛΑΤΖΑΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ιστοσελίδα:
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ...ξεκινά πολλά χρόνια πριν όταν με πολύ όρεξη και κέφι δημιουργήσαμε στην πλατεία Μπουρναζίου το μεζεδοπωλείο Χαλάλι. Οι παραδοσιακές πρωτότυπες γεύσεθς με επιλεγμένα υλικά από κάθε γωνιά της Ελλάδας σε συνδυασμό με την σπιτική φιλοξενία και το άψογος σέρβις έκαναν το Χαλάλι γρήγορα να κερδίσει τις προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων. Το Χαλάλι πλέον αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα απλό μεζεδοπωλείο: αποτελεί εμπειρία γευσιγνωσίας. Καρπός της επιτυχίας του μεζε...
Επισκέπτες: 10918

ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗ - YACHT CLUB

ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗ - YACHT CLUB

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ...ξεκινά πολλά χρόνια πριν όταν με πολύ όρεξη και κέφι δημιουργήσαμε στην πλατεία Μπουρναζίου το μεζεδοπωλείο Χαλάλι. Οι παραδοσιακές πρωτότυπες γεύσεθς με επιλεγμένα υλικά από κάθε γωνιά της Ελλάδας σε συνδυασμό με την σπιτική φιλοξενία και το άψογος σέρβις έκαναν το Χαλάλι γρήγορα να κερδίσει τις προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων. Το Χαλάλι πλέον αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα απλό μεζεδοπωλείο: αποτελεί εμπειρία γευσιγνωσίας.

Καρπός της επιτυχίας του μεζεδοπωλείου Χαλάλι και της εμπειρίας μας στην αγορά της μαζικής εστίασης ήταν, στη συνέχεια, η δημιουργία της αίθουσας εκδηλώσεων Μια Φορά. Μια ατμοσφαιρική αθουσα με έντονη προσωπικότητα, υψηλή αισθητική και διακριτική πολυτέλεια κατάλληλη να καλύψει από ένα gala δείπνο 2 ατόμων εώς και μια δεξίωση πολλών καλεσμένων.

Η τεχνογνωσία μας και το όραμα μας να εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη σας με φαντασία και συνέπεια είχαν σαν αποτέλεσμα την επέκταση μας στην αγορά του outside catering. Ως δια Μαγείας δεν είναι μόνο το όνομα της νέας μας εταιρείας αλλά και ο τρόπος που σχεδιάζουμε και οργανώνουμε για εσάς με απόλυτη επιτυχία οποιαδήποτε κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση. Στόχος μας είναι με το μαγικό μας άγγιγμα να μεταμορφώσουμε κάθε εκδήλωση σας σε grand event ! Εσείς θα κλείσετε απλά τα μάτια σας, θα ονειρευτείτε και θα μοιραστείτε μαζί μας το πως φαντάζεστε την εκδήλωση σας. Εμείς θα κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα...Ως δια μαγείας.